Locaties

Moderne kassen voor een efficiënte productie van topkwaliteit

SenZaro beschikt over twee locaties, beide ingericht met alle moderne faciliteiten voor een efficiënte productie van chrysant en lisianthus. Zo zijn de bedrijven uitgerust met WKK’s, plantrobots en een hoesmachine. Belichtingsinstallaties van 8.000-10.000 Lux (100/125 micromol) voor de chrysant, tot wel 24.000 lux (315 micromol) voor de lisianthus, waarborgen een hoog lichtniveau in de lichtarme maanden. Daardoor is SenZaro is staat om jaarrond bloemen te telen van een uniforme, hoogstaande kwaliteit.

Hoofdlocatie Herenwerf

De hoofdvestiging is in 1999 gebouwd aan de Herenwerf in Maasland. Kas en installaties zijn door de jaren heen up-to-date gehouden en voldoen aan alle eisen van deze tijd. Op een oppervlakte van 3,2 hectare wordt slechts één ras geteeld: Feeling Green Dark, verreweg de beste groene chrysant die op de markt is en ook het ras waarin SenZaro het grootste marktaandeel heeft. Deze locatie wordt ‘Kas 1’ genoemd.

Locatie Galgeweg

De locatie aan de Galgeweg in Naaldwijk is in 2012 aangekocht. De kas is gebouwd in 2008 en compleet ingericht. Deze locatie bestaat uit twee kassen. In kas 2 (2,2 ha) wordt op dit moment de exclusieve Saba geteeld.
In kas 3 (3,4 ha), van bouwjaar 2008/2014, wordt de zeer gewaardeerde Baltica geteeld in de kleur wit, die met name op de Russische markt heel populair zijn.